<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gav Brad klokke til 21 mill.

Angelina Jolie var nylig i det gavmilde hjørnet.

    Publisert 1. okt. 2014 kl. 09.18
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 80 ord
    Angelina Jolie - Foto: Ap/Scanpix

    Ikke lenge etter at Brad Pitt og Angelina Jolie gave hverandre sitt "ja", og ble ektemann og kone, skal skuespillerinnen ha gått til innkjøp av rådyr gave til Brad.Angelina Jolie skal ha betalt om lag 21 millioner kroner for en eksklusiv klokke av merket Patek Phillippe. Klokken skal være fra 1952.Ifølge Daily Mirror skal klokken være inngravert med "To Roly from Nessa", som er navnet på rollefigurene i parets kommende film "By The Sea", som Jolie har skrevet manus til.