<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ødegaard invitert til Barcelona

Barcelona ønsker seg besøk av Martin Ødegaard (15) og pappa Hans Erik Ødegaard (40).

    Publisert 7. okt. 2014 kl. 08.30
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 94 ord

    Det er FIFA-agent Kent Karlsen som har formidlet Barcelonas interesse, skriver VG. Barcelona skal allerede ha vært tre ganger i Norge for å se den 15 år gamle Strømsgodset-spilleren i aksjon.Det er ennå ikke avgjort om Ødegaard kommer til å takke ja til Barcelonas tilbud om et besøk, men det skal vel godt gjøres om ikke det skjer.– Det kan godt hende at jeg kommer til å besøke noen. Vi får ta det etter sesongen, sier Ødegaard.Martin Ødegaard er denne uken opptatt med landslaget foran de to kommende EM-kvalifiseringskampene mot Malta og Bulgaria. (©NTB)