<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Disse mennene er mest utro

Har du en mann som er 29, 39 eller 49 år?

    Publisert 21. nov. 2014 kl. 08.26
    Oppdatert 21. nov. 2014 klokken 08.38
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 145 ord

    En ny studie utført ved New York University - basert på 42.000 voksne i over 100 land, viser oppsiktsvekkende funn:- Menn som har en alder som ender på 9, 29 år, 39 år, 49 år og så videre, har hele 18 prosent større sjanse for å være utro, skriver VG.Forskerne kom frem til de overraskende funnene ved å spørre deltakerne hvor mange som var villige til å melde seg inn på en datingside, der målet var å skaffe seg en affære.- Dette er en interessant, ordentlig studie. Og det ser ut til å være et systematisk bilde. Når man nærmer seg et rundt tall, kommer man ofte inn i en ny fase av livet. Da kan man ofte få en indre uro, eller man føler for en reorientering i slutten av et tiår, sier psykologiprofessor og samlivsforsker ved Høyskolen i Bergen, Frode Thuen, til avisen.