<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Real Madrid skal spille for rekordpublikum

«Mesternes mester» Real Madrid kommer til å bli trekkplasteret og hovedattraksjonen i en internasjonal fotballturnering i Australia neste år.

    Publisert 24. nov. 2014 kl. 07.29
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 185 ord

    Det er lagt opp til at regjerende mester i Champions League skal møte et av de beste lagene fra Premier League i England og et fra Serie A i italiensk fotball. Turneringen heter International Champions Cup, og kampene skal spilles på cricketbanen i Melbourne. Der er tilskuerkapasiteten på 100.000 tilskuere, og det er ventet når rekordpublikum og fullsatte tribuner når de europeiske toppklubbene inntar banen.Foreløpig er det ikke bekreftet hvilke lag som skal spille mot Real Madrid, men det blir sagt at mest sannsynlige motstandere blir Manchester City og Inter. Det er også klart at turneringen skal spilles fra 18. til 24. juli.Det er stor interesse for å se de beste europeiske fotballagene i Australia. I fjor møtte det opp 95.000 tilskuere for å se Liverpool spillere mot et lokalt australsk lag på cricketbanen i Melbourne. Derfor tror man at Cristiano Ronaldo og Real Madrids stjernegalleri kommer til å trekke enda flere tilskuere til banen neste sommer.– Vi er kjent med at Real Madrid har en enormt stor tilhengerskare i Australia. Det skal bli veldig bra å komme tett på dem, sier Madrid-trener Carlo Ancelotti.