<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Skullerud vil ikke sammenlignes med Solskjær

Odd stakk til København - Molde til Berlin.

    Publisert 20. nov. 2014 kl. 07.50
    Oppdatert 20. nov. 2014 klokken 07.54
    Lesetid: 2 minutter
    Artikkellengde er 352 ord

    I sine tre år som manager i Molde ledet Solskjær klubben til to seriegull og ett cupmesterskap. Men aldri «the double», som Skullerud kan sørge for i sin første sesong i MFK.– Det som var, var veldig bra. Hva som eventuelt har tatt oss videre, kommer fra vår måte å se ting på. Men det hadde de også før. Jeg liker ikke å sammenligne slik. Det blir litt galt. Jeg forholder meg til det jeg gjør. Molde FK har de siste fire årene fått til ekstremt mye. Det har vært jobbet godt over mange år, sier Skullerud til NTB.Dro unna masHan har tatt med seg Molde til Berlin i oppkjøringen før søndagens kamp på Ullevaal stadion.– Vi tenker helt vanlig og forbereder oss til en vanlig fotballkamp. Vi prepper i Berlin for å få fred og ro og trener på det vi skal. Hva vi trener på, er ikke sånn som jeg deler med så mange. Uten at vi driver med så himla mye hemmelig. Det er like mye for å komme vekk, sier Skullerud.Han følger en gammel suksessoppskrift fra tiden i Vålerenga.– I 2008 dro vi vekk med Vålerenga. Riktignok ikke lengre enn til Sarpsborg, men det er ikke uvanlig. Jeg tror det er veldig viktig for hele gruppa å komme vekk. Det er sosialt og fint. En får kjenne på gruppementaliteten, sier Moldes suksesstrener.Odd lader opp i KøbenhavnDag-Eilev Fagermo og hans elever spisser formen i København. Søndag skal NM-grossisten Odd være på topp for å slå Molde i sin første cupfinale siden 2002.Fagermo har fått låne treningsanlegget til FC København av trenerkollega Ståle Solbakken. Etter en liten friperiode skal alt spisses mot norsk fotballs festdag på Ullevaal stadion.– Vi trener i Danmark onsdag, torsdag og fredag. Jeg er veldig fornøyd med opplegget. Vi kommer oss vekk litt og får trent på gress. Vi er langt ut i november, så det er stor forskjell på gress og kunstgress.– Vi jobber ganske likt som inn mot en vanlig kamp, men vi forsterker tre-fire elementer som er viktige i vårt spill. Lykkes vi med det, har vi en god sjanse, sier suksesstreneren. (©NTB)