<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Av og til kan jeg være for åpen

Konserndirektøren i Gjensidige Forsikring beskriver seg selv som en åpen, utålmodig og engasjert sjef.

  Publisert 1. des. 2014 kl. 10.03
  Oppdatert 1. des. 2014 klokken 10.09
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 194 ord
  ditlev-simonsen.jpg

  I et intervju med Dagens Næringsliv, beskriver Gjensidige-direktør Cedilie Ditlev-Simonsen hvilken ledertype hun er:- Jeg er veldig engasjert, både i fag og mennesker. Også er jeg litt ustoppelig på godt og vondt. Og utålmodig. Jeg er blitt flinkere til å se folk rundt meg enn da jeg var yngre. Jeg har også et utpreget konkurranseinstinkt både på vegne av selskapet, prosjektene vi jobber med og egen avdeling, sier hun.Hvordan motiverer du de ansatte?, spør DN.- Ulike medarbeidere motiveres av ulike ting. Det gjør at det som er motiverende og inspirerende for en, kan være utfordrende eller skremmende for en annen. Det handler om å finne en god balanse. Jeg er veldig åpen og deler mye. Ofte får jeg tilbakemeldinger på det fordi folk liker å være involvert, men noen synes det er litt krevende å forholde seg til, svarer Ditlev-Simonsen.Hvordan da?, spør DN.- Når en leder tenker høyt om en mulig endring, kan det skape usikkerhet i organisasjonen. Noen kan bli frustrert. Betyr det endringer i jobben min, eller kan dette føre til omorganisering? Det er hele tiden en balansegang mellom å tenke høyt og samtidig kommunisere retning til beslutningen er tatt, konkluderer direktøren.