<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette er Norges nye superpar

- Ja, vi er kjærester, bekrefter Therese Johaug.

    Publisert 1. des. 2014 kl. 10.11
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 109 ord

    Den fenomenale skiløperen, som utklasset konkurrentene under søndagens 10 kilometer klassisk i Finland, Therese Johaug har funnet kjærligheten med roeren Nils Jacob Skulstad Hoff, skriver Dagbladet.- Ja, vi er kjærester, men jeg har ingen kommentar utover det. Jeg er ikke så glad i å kommentere privatlivet mitt i offentlige medier, sa Johaug etter gullet.Nils Jacob Skulstad Hoff utgjør sammen med Kjetil Borch en dobbeltsculler som i 2013 tok VM-gull i Chungju i Sør-Korea Ellers har duoen EM-bronse fra samme år og 2012, og en sjuende plass fra OL i London i 2012, skriver Dagbladet.I en sms til avisen, skrev roeren i går ettermiddag:- Jeg kan bekrefte det hun sier.