<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Jansrud utelukker ikke totalcupen etter superhelg

Dobbeltseieren i Canada sendte Kjetil Jansrud opp i teten i verdenscupen sammenlagt.

    Publisert 1. des. 2014 kl. 06.05
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 187 ord
    Kjetil Jansrud Foto: REUTERS/Dominic Ebenbichler

    Seier der blir ikke utelukket, men nå ser han først fram til «spesielt viktige» Beaver Creek.– Siden vi skal tilbake til Beaver Creek for å kjøre VM i februar, så tror jeg alle er veldig lystne på å vise seg fram. Neste helg blir en viktig helg, ikke bare for verdenscupen, men som forberedelse til VM, sier Jansrud til NTB.To verdenscupseire, de to første som ikke kom i Kvitfjell, var så bra som det overhodet kunne gå for 29-åringen i Lake Louise.Etter at Henrik Kristoffersen vant slalåmrennet i Levi for to uker siden, står Norge nå med seier i tre av fire renn hittil i sesongen på herresiden.Verdenscupseier i utfor lørdag og super-G søndag gjør at Kjetil Jansrud foreløpig leder sammenlagt. Fartsspesialisten forventer å miste den ganske raskt.– Hovedmålet mitt har vært å komme veldig bra i gang. Videre er super-G- og utforcupen målene. I totalcupen er Marcel ekstremt sterk, og den setter seg ikke før om en stund, men det er selvsagt moro å ta ledelsen.– Totalcupen er noe en må se på utover i sesongen, men en vet aldri, sier en fornøyd og lystig Jansrud.