<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- RBK ikke prioritert av Jim Solbakken

Rosenborgs mangeårige sportsdirektør, Erik Hoftun, synes det er rart at han aldri vært involvert i en spillerovergang med agent Jim Solbakken.

    Publisert 2. des. 2014 kl. 08.28
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 161 ord

    – Det er litt spesielt. Vi har stusset over det. Men det er ikke forbudt. Vi har skjønt at RBK ikke har vært prioritert av Jim. Ikke så rart den perioden Ole Gunnar Solskjær var i Molde, for de to har jo en spesiell link, men det er ikke ulovlig å prioritere andre trenere og klubber, sier Hoftun til VG.Ifølge avisen ble det tidligere i år holdt et møte mellom daværende Rosenborg-trener Per Joar Hansen og Solbakken i håp om å få til et samarbeid.Hoftun vil ikke kommentere om det har vært eksempler på spillere RBK har ønsket, men som klubben har følt de ikke kan hente fordi også Molde har vært interessert.Den siste tiden har det vært flere medieoppslag om Solbakkens agentvirksomhet. Han er blitt anklaget for «dobbeltspill» knyttet til en rekke overganger.Mandag meldte TV 2 at Solbakken er under lupen hos Det internasjonale fotballforbundet (FIFA). De vil undersøke flere internasjonale overganger der den norske agenten har vært involvert. (©NTB)