<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Solér-sak til Høyesterett

Erik Solérs sak mot Skatt øst tas opp i Høyesterett. Det skjer etter at Skatt øst fikk medhold for sin anke av dommen i lagmannsretten.

    Publisert 4. des. 2014 kl. 18.06
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 82 ord
    Investor Erik Solér - Foto: Scanpix

    Solér vant i september fram med sitt krav om millionfradrag, men skatteetaten valgte å anke dommen. Torsdag ble det klart at saken ruller videre, denne gangen i Høyesterett. Saken, som strekker seg tilbake til 2008, dreier seg om retten til fradrag knyttet til tap Solér led da millionene rant ut av selskaper knyttet til fotballklubben Start. En personlig garanti Solér hadde gitt Nordea står sentralt i saken. Den ble utløst da han trakk seg fra en prosess som skulle skaffe titalls millioner kroner. (©NTB)