En nylansert hvit kaviar, "Strottarga Bianco", blir nå solgt for hele 100.000 euro eller om lag 863.000 kroner per kilo, skriver CNBC.com.Den eneste haken er at den svært eksklusive kaviaren kun er til salgs gjennom spesielle kundeordre.Delikatessen er laget av rogn fra den svært sjeldne albinostøren; hvor produsentene først dehydrerer, og deretter finmaler den hvite rognen. Dette alene er ikke med å drive prisen opp mot en million kroner per kilo; videre blir rognen innsatt med 22 karats gullblad, som produsenten har kalt "gold strottarga eller hvitt-gull-kaviar.- Det er absolutt ikke et produkt for alle, men markedet roper etter nye, utsøkte produkter som kokker rundt om i verden kan tilby sine gjester, sier produsent Walter Grüll, ifølge en lokal nyhetskilde i Østerrike.Han forteller at de bruker om lag fem kilo av den hvite kaviaren for å produsere én kilo ferdig produkt, fordi 80 prosent forsvinner under dehydrering.