<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Blir medeier i luksusbåt - "måtte ut med en kjempestor sum"

Programelder Anne Lindmo og ektemannen har kjøpt 30 prosent av spa- og skibåten Vulkana.

  Publisert 29. mai 2015 kl. 09.47
  Oppdatert 29. mai 2015 klokken 11.25
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 126 ord
  lindmo.jpg

  Det bekrefter primus motor bak prosjektet og eier av båten, Erlend Mogård-Larsen overfor Dagbladet.- Det er en kjemperessurs for oss sier han, men vil ikke si noe om hvor mye paret har betalt.- Men de måtte ut med en kjempestor sum, sier han.Anne Lindmo sier at hun og mannen, Hans Christian Lindmo, kjenner Mogård-Larsen fra før av, og at det er derfor de har valgt å bli med på prosjektet.- For oss er "Vulkana"-prosjektet først og fremst gøy. Det er spennene å være med og bygge opp en unik, liten reiselivsbedrift, og i tilleg er dette en unik båt som har gitt oss vanvittige turopplevelser i den nordnorske naturen, både i sommer og vinter, skriver hun i en mail til avisen.Se bilder av båten på Google