<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Forskere: Derfor bør du gå til jobb

Helsen din kan vinne på at du lar bilen stå hjemme når du skal til jobb, mener forskere.

    Publisert 12. aug. 2015 kl. 14.12
    Oppdatert 12. aug. 2015 klokken 14.13
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 133 ord

    En femten minutters gåtur til jobb høres ikke ut som mye trening. Men slike gåturer to ganger om dagen hver arbeidsdag kan hjelpe millioner til å nå den anbefalte mengden trening, og det helt uten å betale for dyre treningsmedlemskaper, mener forskere.Pendlere som byttet fra kjøring til gange, sykling eller offentlig transport gikk ned mer enn 1 kilo i løpet av to år i gjennomsnitt, ifølge en britisk studie på 4000 personer, omtalt av Wall Street Journal.Jo lenger man måtte reise, desto større var vekttapet. Personer som brukte mer enn 30 minutter til og fra jobb, gikk ned mer enn 7,5 kilo i løpet av to år. Minst halvparten av befolkningen i USA beveger seg mindre en hva som er anbefalt. De som går til jobb, når oftere målet, skriver Wall Street Journal.