<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny sjanse for de som ikke fikk Ungarn-billetter

Det blir loddtrekning om de siste billettene til Ungarn-kamp

    Publisert 27. okt. 2015 kl. 14.07
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 109 ord
    Foto: Scanpix

    De første billettene til playoffkampen mot Ungarn på Ullevaal ble solgt unna i rekordfart. Nå holder Norges Fotballforbund (NFF) loddtrekning for å fordele «restbillettene».«NFF kan sitte igjen med noen restbilletter da det er usikkert om det ungarske fotballforbundet vil benytte seg av sin fulle kvote på 1350 billetter», skriver NFF på fotball.no.Billettene som ikke er betalt innen fristen vil også bli frigitt.Kampen spilles 12. november 20.45. Returoppgjøret i Ungarn spilles tre dager senere. Også billettene til bortekampen ble solgt unna på kort tid.Nå må alle som ikke rakk å kjøpe billetter til Norge – Ungarn registrere seg og håpe at lykken står dem bi. Registreringen starter 4. november. (©NTB)