<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Zuccarello herjet med Maple Leafs

Mats Zuccarello var i storform og vartet opp med sitt første hattrick for New York Rangers i fredagens 3-1-seier over Toronto Maple Leafs.

    Publisert 31. okt. 2015 kl. 08.41
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 237 ord
    Mats Zuccarello Aasen (t.h). (AP Photo/Mary Altaffer)

    Etter fire dagers kamppause ble det nok en triumf for nordmannens lag i Madison Square Garden. Zuccarello ble kveldens mann med tre scoringer, og han ble også kåret til kampens beste spiller av NHLs nettsted .– Det er ikke hver dag. Det må vi ta med oss. Denne karamellen må vi suge på, gliste Zuccarello overfor Nettavisen etter kampen.Han er toppscorer i Rangers med sju mål på elleve kamper, og han leder også den interne poengligaen i klubben med ni poeng.SuksessrekkeMot Maple Leafs kom samtlige av nordmannens mål på pasning fra Derick Brassard. I tillegg var Rick Nash tredje sist på hver scoring, et tegn på at lagets førsterekke fungerte optimalt.– Jeg var bare heldig i dag. Brassard og Nash gjør mesteparten av jobben, sa Zuccarello, beskjeden som alltid.1-0-målet snaut halvveis i første periode kom etter lekkert pasningsspill mellom nettopp den nevnte trioen.Traff på tre av fireEtter en målløs midtperiode, økte Zuccarello ledelsen til 2-0 tidlig i den tredje. Han kom alene med keeper og omsatte enkelt Brassards pasning i scoring.Toronto reduserte ved Joffrey Lupul knapt to minutter før slutt og tok ut keeperen i jakten på redusering. Det visste Zuccarello å utnytte, og 49 sekunder før sluttsignalet gikk, satte nordmannen inn 3-1-målet i åpent bur.Tre mål på fire skudd ga fantastisk uttelling for Zuccarello fredag. Han fikk totalt 18.12 minutter på isen, mest av Rangers' løpere.Neste kamp for New York-laget spilles hjemme mot Washington Capitals tirsdag. (©NTB)