<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Clinton: Ingen er bedre kvalifisert enn min kone

Tidligere president Bill Clinton hyller sin kones egenskaper og sier det ikke finnes en eneste person som er bedre kvalifisert enn Hillary Clinton til å styre USA.

  Publisert 5. jan. 2016 kl. 05.18
  Oppdatert 5. jan. 2016 klokken 05.32
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 203 ord
  Bill og Hillary Clinton - Foto - Scanpix

  Hillary Clinton leder løpet om å bli Demokratenes presidentkandidat. Under et valgmøte i Nashua i New Hampshire mandag holdt Bill Clinton en tale der han fortalte hvorfor Hillary Clinton bør bli president.– Jeg tror ikke at noen i løpet av mitt liv som har stilt opp for denne jobben på et så viktig tidspunkt i historien, er bedre kvalifisert med en ballast av kunnskap, erfaring og temperament til å gjøre det som trengs for å få jobben gjort, sa 69-åringen.Hillary Clinton vil gjøre USA til et tryggere og mer rettferdig land for fattige og middelklassen, la han til.– I en verden preget av usikkerhet, der grenser ser mer ut som nett enn murer, og hvor ingen har full kontroll, forstår hun hva som trengs for å gjøre vårt land så trygt som mulig, sa han.Han la til at hun var «den mest forbløffende personen» han hadde møtt da han ble kjent med henne for 45 år siden, og sa at hun kunne ha fått seg en hvilken som helst jobb, men at hun i stedet bare ønsket å tilby rettshjelp til fattige.– Alt hun grep fatt i, ble bedre, sa Bill Clinton.Demokratene skal holde sitt første nominasjonsvalg i New Hampshire 9. februar. (©NTB)