<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kvinne steinet til døde for utroskap

En kvinne er steinet til døde av Al Qaida foran en stor folkemengde i Jemen.

  Publisert 5. jan. 2016 kl. 09.10
  Oppdatert 5. jan. 2016 klokken 09.12
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 105 ord
  Ap

  En stor gruppe mennesker i byen Mukalla samlet seg foran en militærbygning søndag. De skulle bli vitne til en brutal henrettelse, skriver NRK.no.Midt på den åpne plassen sto en kvinne, ført dit av en gruppe menn fra Al Qaida.– Mens innbyggerne i byen sto og så på, ble kvinnen steinet i hjel av mennene, forteller vitner til nyhetsbyrået AFP. En lokal journalist bekrefter hendelsen overfor nyhetsbyrået.Al Qaida skal ha anklaget kvinnen for å ha drevet med utroskap og prostitusjon, skriver nettavisa Yemen Akhbar. På et bilde av et dokument som angivelig viser straffen kvinnen fikk, står det ifølge AFP at kvinnen innrømmet utroskap, skriver NRK.no.