<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stormer Vinmonopolet for røverkjøp

Vinmonopolet på Aker Brygge har slipp av eksklusive viner.

  Publisert 4. feb. 2016 kl. 13.38
  Oppdatert 4. feb. 2016 klokken 14.16
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 73 ord
  Vinslipp på Aker Brygge
  Dyr vin er billigere i Norge, grunnet Vinmonopolets flate avanse på produktene.

  Da dørene åpnet klokken 10 var det mange målrettede vinentusiaster som stormet inn på Vinmonopolet på Aker Brygge.Det var spesielt flaskene med rødt innhold fra Burgund i Frankrike mange ville ha under årets vinslipp.- Dyr vin er faktisk veldig billig i Norge. Det skyldes at Vinmonopolet har en flat avanse på produktet, sier pressesjef Jens Nørdahl.Nørdahl antar at det derfor også befinner seg mange tilreisende kunder fra utlandet blant årets vinslipp på Aker Brygge.