<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slik finner du den «indre» bikiniformen

Fornøyd med den bikinikroppen du har?

  Publisert 26. juni 2016 kl. 10.04
  Oppdatert 26. juni 2016 klokken 10.12
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 161 ord
  Jenter i bikini - Foto - Scanpix

  Ifølge mentaltrener i Raw Performance Cecilie Ystenes er det beste tipset for å finne din «indre» bikiniform – eller med andre ord «være fornøyd med den bikinikroppen du har», og se på totalen.- Det er så lett å glemme at du har hatt et heftig jobbår, at Norge står i omstilling og det forventes at vi jobber stadig mer på mindre tid. Det gjør noe med hva vi har tid til. Endringer i livet vil naturligvis endre kroppen litt også. Ha blikket på det, senk forventningene dine deretter og gjør eller justeringer for fremtiden, anbefaler Ystenes i søndagens VG.Hun mener det er viktig at man skaper avstand til negative tanker, og at man spør seg selv «hva ville jeg sagt til en god venn».- Husk dette: Veldig mange av dem som gir råd om hva du skal spise og trene, har dette som sin fulltidsjobb. Tenk derfor gjennom hva som er realistisk og viktig å få til for deg, tipser Ystenes.