<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

21 døde av giftig brennevin i Pakistan

21 mennesker er døde og minst 50 har fått alvorlige skader etter å ha drukket giftig hjemmebrygg på julaften i Pakistan.

  Publisert 27. des. 2016 kl. 07.33
  Oppdatert 27. des. 2016 klokken 09.25
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 105 ord
  Pakistanske sykebiler - Foto - Scanpix

  De aller fleste fikk i seg den giftige alkoholen under julefeiringen i Toba Tek Singh, rundt 340 kilometer sør for Islamabad.– Innbyggerne i Mubarakabad Basti brygget og drakk brennevin på julekvelden. Brennevinet viste seg å være giftig og tok livet av 21 mennesker. 50 andre har fått alvorlige skader, opplyser en talsmann for politiet i området, Muhammad Nadeem.19 av de døde var kristne, mens to var muslimer, forteller han.I oktober mistet elleve livet etter å ha fått i seg giftig alkohol under en fest i Punjab-provinsen og to år tidligere døde minst 29 andre av samme grunn under feiringen av den muslimske festen eid. (©NTB)