<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Jeg er 50, suksessfull, berømt og rik, så fuck off

Og selv synes han at han er kjekkere enn noen gang.

    Publisert 28. des. 2016 kl. 12.18
    Oppdatert 28. des. 2016 klokken 14.26
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 114 ord

    I dag fyller kjendisstylisten Jan Thomas 50 år. I den anledning er han intervjuet av Dagbladet, hvor han blant annet sier at han vil være ambassadør for at man tar sine egne valg.- Om man tror på Gud, Allah eller Buddah, så må man få leve sitt eget liv. Man har bare ett, i hvert fall denne gangen. Jeg kan ikke være avhengig av noen for lykke. - Det er ikke alltid jeg syns det er utrolig gøy å stå i stormen, med det er til syvende og sist jeg som eier min egen historie. Kall meg hva du vil, "I'm 50, successfull, famous and rich, so fuck off", sier stylisten til Dagbladet og ler.