<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oslo verdens 11. dyreste by

Singapore er verdens dyreste by å bo i, mens Hongkong og Zürich følger like bak. Oslo er på ellevte plass, ifølge The Economist.

    Publisert 22. mars 2017 kl. 05.53
    Oppdatert 22. mars 2017 klokken 05.55
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 132 ord

    Det britiske tidsskriftet la tirsdag fram sin årlige rangering av verdens dyreste byer.For fjerde år på rad troner Singapore på toppen av listen. Deretter følger Hongkong på andreplass, Zürich på tredje, Tokyo, Osaka og Seoul på henholdsvis fjerde-, femte- og sjetteplass.Genève og Paris deler sjuendeplassen mens New York og København er på en delt niendeplass.Deretter følger altså Oslo på ellevteplass, opp to plasser fra i fjor. Den norske hovedstaden deler for øvrig plassen med New York og Los Angeles.Av de øvrige nordiske hovedstedene deler Reykjavik og Helsingfors 16. plass mens Stockholm er på 44. plass.Den årlige rapporten rangerer 133 byer verden over basert på blant annet prisen på 160 ulike varer og tjenester.Byene nederst på listen, som altså har de laveste levekostnadene, er Karachi (130), Bangalore (131), Lagos (132) og Almaty (133).(©NTB)