<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slik bevarer du brunfargen

    Publisert 11. aug. 2017 kl. 14.10
    Oppdatert 11. aug. 2017 klokken 14.37
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 209 ord

    Sommeren går sakte mot slutten, men solen skinner stadig. Det er fremdeles tid til å skaffe seg en kledelig brunfarge - bare husk å følge triksene som gjør at du kan bevare fargen så lenge som mulig:- Skrubb av ansikt og kropp er et must før ferien. Fjerningen av døde hudceller gir nemlig en jevn dyp farge, sier hudterapeut og gründer av Beths beauty Elisabeth Lein Oksvik til KK.no.Hun påpeker at de forøvrig anbefaler skrubbing som en helårsrutine, men legger til at en bør unngå å skrubbe huden mer enn en gang i uken når en først er blitt brun.Det andre tipset er å bruke solfaktor. Mange er redde for at solfaktor gjør at man ikke blir brun, men det stemmer ikke, forklarer Oksvik. Hvis du unngår å bli brent for du nemlig en farge som varer lenger. Et tredje råd i jakten på en jevn og langvarig brunfarge kan være å bruke et solserum. Produktet er spesielt laget for å forberede huden på solstrålene og bør ifølge Oksvik startes med noen uker før man er i solen.Skjønnhetsblogger Janka Polliani anbefaler at du i tillegg drikker rikelig med vann. - Det er viktig å fukte huden innen i fra. Drikk derfor masse vann og unngå å bli dehydrert, sier hun til KK.no.