<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fire av ti nordmenn tar påskeferie

Fire av ti nordmenn skal på påskeferie i år, ifølge tall fra Virkes befolkningsundersøkelse. Av disse drar halvparten på privat hytte i Norge.

    Publisert 17. mars 2018 kl. 09.58
    Oppdatert 17. mars 2018 klokken 10.10
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 118 ord

    38 prosent oppgir at de skal ha påskeferie i år, der 50 prosent oppgir at de skal på privat hytte i Norge.- De fleste velger hytta fremfor noe annet i påsken, sier direktør for Virke Reise Norge, Line Endresen Normann.Hun mener at rekordmye snø legger forholdene til rette for hytteferie på fjellet i år.- Nå satser vi bare på at været er på vår side, sier Normann.23 prosent av de som tar påskeferie i år oppgir at de skal til utlandet.Spania og Sverige er utenlandsfavoritter for sesongen, sier Robert Hval Straumann, fagsjef for Virke Reise Utland.Andelen som velger å feriere hjemme i påsken er på 22 prosent, mens 20 prosent oppgir at de skal besøke venner eller familie.