<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Flyinteressen mer enn tredoblet på en uke

Britiske lettelser på coronarestriksjoner har ført til et realt oppsving i interessen for flyreiser. EasyJet melder om vekst på mer enn 200 prosent.

Publisert 26. nov. 2020 kl. 14.49
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 165 ord
JULETILBUD: EasyJet merker økt etterspørsel på grunn av både restriksjonslettelser og Black Friday-tilbud. Foto: Dreamstime

Nyheten om at Storbritannia vil lette på coronarestriksjonene gjennom julen har ført til et kraftig oppsving i aktiviteten på EasyJets nettsider.

Det britiske lavprisflyselskapet opplyser nå om en økning på mer enn 200 prosent fra forrige uke innen søk etter fly- og feriereiser generelt, og også vesentlig økning når det gjelder etterspørselen for flyreiser nå i desember.

Det er bare en drøy uke siden at EasyJet opplevde en kraftig økning i billettbestillingene – da i kjølvannet av positive vaksinenyheter.

– Vi vet etterspørselen er der

På toppen av lettelser på coronarestriksjoner har EasyJets Black Friday-tilbud medvirket til økningen. Her tilbyr selskapet billetter som starter på 24,99 pund, cirka 300 kroner, for reiser både nå i julen og til sommeren.

Selskapet mener responsen på restriksjonslettelser og kampanjetilbud viser en økt vilje blant forbrukerne til å legge nye reiseplaner.

– Vi vet at den underliggende etterspørselen er der, noe vi ser hver gang reiserestriksjoner oppheves, sier EasyJet-sjef Johan Lundgren i meldingen.