<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norwegian-investorer vil beholde Schram

Nye investorer i Norwegian ønsker å beholde Jacob Schram som toppsjef, mens styreleder Niels Smedegaard er åpen for å bli byttet ut.

Publisert 15. jan. 2021 kl. 06.26
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 130 ord
HAR TILLIT: Nye Norwegian-investorer vil beholde Jacob Schram som toppsjef. Foto: Iván Kverme

 

– Jeg skal ikke stå i veien hvis noen ønsker å bytte meg ut, sier Norwegians danske styreleder Niels Smedegaard til Dagens Næringsliv.

Nye investorer Norwegian har vært i kontakt med for å bidra med friske penger ønsker å beholde den nåværende Norwegian-ledelsen, ifølge den sittende styrelederen.

– Nye investorer har hatt en holdning om at den nåværende ledelsen må fortsette. Mange av tankene og ideene som er skapt gjennom de siste ni månedene er helt riktige grep for lønnsomhet og vekst. Nye investorer ser vår ledelse som viktig i den sammenheng. Hvis ikke ledelsen er med har vi klare problemer, sier Smedegaard.

Selskapet besluttet torsdag å droppe langdistanseflygingene og dermed si opp over 2.000 ansatte. Smedegaard mener beslutningen var uunngåelig.

– Dette kan sikre at Norwegian også vil fly i fremtiden, sier Smedegaard.

(©NTB)