<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Mye kan skje på ett år

Flyselskapet Emirates økte antall passasjerer med 199 prosent i juli og august, sammenlignet med tilsvarende periode i fjor.

  Publisert 9. sep. 2021 kl. 09.28
  Oppdatert 9. sep. 2021 klokken 13.42
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 197 ord
  120 DESTINASJONER: Etter at Dubai gjenåpnet for internasjonale besøkende, har Emirates gradvis gjenopptatt sine flyruter, fra bare en håndfull byer i juli 2020, til over 120 destinasjoner i dag. Foto: Dreamstime

  – Mye kan skje på ett år, sier Norgessjef i Emirates, Terje Grue.

  Emirates fløyet nærmere 1,2 millioner passasjerer gjennom sin hub i Dubai juli og august, sammenlignet med 402.000 passasjerer i tilsvarende måneder i 2020, ifølge en pressemelding fra flyseskapet. 

  En økning på 199 prosent.

  – Denne sommeren har vi sett en positiv trend med økt trafikk ut fra Oslo også. Det er mange nordmenn som er veldig glade for å kunne reise igjen, spesielt de som vil besøke familie, sier Grue.

  Han påpeker på at det i sommer først og fremst har gått mye trafikk til Dubai.

  – Islamabad og Lahore i Pakistan har også vært populære destinasjoner, og ikke minst er det mange som har tatt ferien på Maldivene, sier Norgessjefen i Emirates.

  Etter at Dubai gjenåpnet for internasjonale besøkende, har Emirates gradvis gjenopptatt sine flyruter, fra bare en håndfull byer i juli 2020, til over 120 destinasjoner i dag. 

  I oktober vil det også legges til over 20 ruter.

  Det største

  Til tross for utfordringene i fjor, var Emirates likevel det største, internasjonale flyselskapet i 2020, ifølge IATA’s siste World Air Transport Statistics 2021. 

  15,8 millioner passasjerer reiste med flyselskapet i fjor.