<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Flyr charterkunder for en ny milliard

SAS har inngått avtaler med Apollo for årets sommer. De går ut på å fly ferierende til en rekke destinasjoner rundt Middelhavet.

Publisert 10. mars 2022 kl. 08.49
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 103 ord
SYDEN: Avtalen mellom SAS og Apollo omfatter rundt 150.000 passasjerer tilsammen. Her et SAS-fly på Santorini. Foto: Magnus Rørvik Skjølberg

 

SAS og Apollo har signert avtaler om charterproduksjon sommeren 2022, til en verdi av drøyt en milliard svenske kroner, fremgår det av en SAS-melding torsdag.

Flyvningene har avgang fra rundt 20 steder i Sverige, Norge og Danmark til rundt 30 destinasjoner rundt Middelhavet i Hellas, Kroatia, Kypros, Albania og Tyrkia.

«Innenfor rammen av sitt treårige samarbeid har SAS og Apollo signert en avtale om sommerens charterflyvninger innenfor Skandinavia for totalt cirka 150.000 passasjerer. Samarbeidet med Apollo er SAS' største avtale med en charteroperatør og den totale kontraktsverdien utgjør cirka 3,4 milliarder svenske kroner for de tre første årene», skriver selskapet.

(TDN Direkt)