<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Utsetter billettsalg og USA-flyvninger

Norse Atlantic skyver på oppstart av billettsalg og USA-flyvninger. Samtidig har selskapet sikret landings- og avgangsrettigheter på London-flyplass, uten kostnad.

  Publisert 15. mars 2022 kl. 15.07
  Oppdatert 15. mars 2022 klokken 15.28
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 205 ord
  UTSETTER: Norse Atlantic skyver på oppstart av billettsalg og USA-ruter. Her gründer og sjef Bjørn Tore Larsen. Foto: Norse Atlantic

   

  Norse Atlantic Airways har besluttet å justere tidspunktet for lansering av billettsalg og første flyvning, opplyser selskapet tirsdag.

  Billettsalget – og selskapets rutenett – lanseres nå i april, mens selskapets flyvninger mellom Norge og utvalgte destinasjoner i USA vil starte i juni. Flyvninger til London og Paris kommer når markedssituasjonen tillater det, heter det fra selskapet.

  Tidligere har selskapet kommunisert at billettsalget starter i slutten av mars, mens det var planlagt å starte flyvningene til USA i løpet av våren.

  I tillegg opplyser selskapet at det har sikret seg viktige avgangs- og landingsrettigheter på London Gatwick.

  – Vi er veldig godt fornøyde med å få avgangs- og landingsrettigheter på London Gatwick, helt uten kostnad. Det gir oss tilgang til et av de mest attraktive markedene i Europa, sier gründer og adm. direktør i Norse Atlantic, Bjørn Tore Larsen, i meldingen.

  Krigen påvirker

  De nye lanseringstidspunktene kommer som følge av markedssituasjonen nå etter Russlands invasjon av Ukraina.

  «Markedssituasjonen er sterkt påvirket av de tragiske hendelsene i Ukraina som resulterer i økte drivstoffpriser og usikkerhet knyttet til reiseetterspørselen. For å sikre at Norse starter til riktig tid, har selskapet justert tidspunktet for lansering av billettsalget og første flygning», heter det.