<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Hvis dette ikke går må vi vurdere rettslige alternativer

SAS-sjefen har fått på plass en viktig avklaring i redningsarbeidet sitt. Samtidig åpner han for en rekonstruksjon hvis ikke kreditorer, leasingselskaper og fagforeninger blir med på en redningspakke.

Publisert 7. juni 2022 kl. 11.36
Oppdatert 7. juni 2022 klokken 12.59
Lesetid: 4 minutter
Artikkellengde er 901 ord
– FORBLIR SKANDINAVISK: – Man kan ta Sverige ut av SAS, men man kan ikke ta SAS ut av Sverige, sier konsernsjef Anko van der Werff etter nyheten om at Sverige ikke vil bidra med mer kapital til flyselskapet. Nederlenderen kom inn i SAS i 2021 og har dermed fått oppdraget på å redde flyselskapet etter en langvarig pandemi. Her er han avbildet på selskapets hovedkontor utenfor Stockholm. Reuters