<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

4,9 mill. reiste fra norske flyplasser i september

Antall flypassasjerer er fortsatt lavere enn før pandemien. I september i år var antall passasjerer 8 prosent lavere enn i september 2019.

  Publisert 20. okt. 2022 kl. 09.25
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 65 ord

  Med 4,9 millioner reisende gikk antall passasjerer likevel opp med 59 prosent i september i år sammenlignet med september i fjor. Sammenlignet med september 2020 økte passasjertallet med 186 prosent, viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå.

  Avinor publiserte tidligere denne måneden tall som viser at 4,5 millioner passasjerer reiste fra de statseide lufthavnene i september, men disse tallene inkluderer ikke private lufthavner som Torp utenfor Sandefjord.

  NTB