<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Det ser ut til å være en form for pyramidespill

Trygve Hegnar oppsummert det vi vet om redningsplanen i Flyr i Økonominyhetene onsdag.

    Publisert 10. nov. 2022 kl. 08.06
    Oppdatert 10. nov. 2022 klokken 08.08
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 110 ord
    Trygve Hegnar om Flyr-krisen
    09.11.2022 Trygve Hegnar oppsummert det vi nå vet om redingsplanen i Flyr. – Det som foregår nå ser ut til å være en form for pyramidespill. Det er ingen forståelse for tall og det er ingen forståelse for hvordan dette kan ende, sa han blant annet og la til at prisingen er helt vill. – Nå tror jeg det er vill vest. Det er vill vest på Oslo Børs med Sissener i hovedrollen, som pisker rundt i manesjen og elefantene løper rundt. Så får vi se hvem som er dummest her, sa han og la til at han ikke tror Fredly og Spetalen, og de som er rundt ham, kommer til å tegne. – Denne gangen tror jeg ikke de tar sjansen, avsluttet han.

    – Det som foregår nå ser ut til å være en form for pyramidespill. Det er ingen forståelse for tall og det er ingen forståelse for hvordan dette kan ende, sa han blant annet og la til at prisingen er helt vill.

    – Nå tror jeg det er vill vest. Det er vill vest på Oslo Børs med Sissener i hovedrollen, som pisker rundt i manesjen og elefantene løper rundt. Så får vi se hvem som er dummest her, sa han og la til at han ikke tror Fredly og Spetalen, og de som er rundt ham, kommer til å tegne.

    – Denne gangen tror jeg ikke de tar sjansen, avsluttet han.