<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

SAS-sjefen om emisjon og klima – skatteflytting bekymrer Nordea

  Publisert 25. nov. 2022 kl. 15.42
  Oppdatert 25. nov. 2022 klokken 15.43
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 81 ord
  SAS-sjefen om emisjon og klima, skatteflytting bekymrer Nordea og ny fart i Porsches elbilplaner
  25.11.2022 – Jeg tror ikke omfanget har gått opp for folk, sier Torsten Østensen, leder for Private Banking og Asset Management i Nordea Norge, om hvor mange som enten flytter ut av Norge eller vurderer det på grunn av skatt. Vi ser også på Black Friday-salget på Norse-aksjen etter emisjonsmeldingen, vi snakker med SAS-sjef Anko Van der Werff og Avinor-sjef Abraham Foss om klima og bransjens skrantne økonomi, og runder det hele av med en bilprat om Porsche og Toyotas elbilfremtid med Håkon Sæbø.

  – Jeg tror ikke omfanget har gått opp for folk, sa Torsten Østensen, leder for Private Banking og Asset Management i Nordea Norge, om hvor mange som enten flytter ut av Norge eller vurderer det på grunn av skatt. 

  Vi så også på Black Friday-salget på Norse-aksjen etter emisjonsmeldingen, vi snakker med SAS-sjef Anko Van der Werff og Avinor-sjef Abraham Foss, om klima og bransjens skrantne økonomi.

  Vi rundet det hele av med en bilprat om Porsche og Toyotas elbilfremtid med Håkon Sæbø.