<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Flyr inngår samarbeid med Norse

Flyr og Norse Atlantic har inngått samarbeid for salg av flybilletter.

Publisert 6. des. 2022 kl. 14.11
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 116 ord
Flyr har inngått et samarbeid med Norse. Dreamstime

FLYR   

Flyr og Norse Atlantic har inngått samarbeid for salg av flybilletter, ifølge en melding.

Billettene kan kjøpes via bransjeplattformen Dohop og vil gjøre det mulig for Flyrs kunder å fly videre med Norse til USA og for Norses kunder å fly fra Oslo med Flyr til selskapets reisemål i Norge og Europa.

– I Flyr er vi glade for at vi gjennom samarbeidet med Norse Atlantic Airways og Dohop vil kunne tilby trofaste kunder og nye kunder tilgang til en rekke populære reisemål i USA. I tillegg bidrar samarbeidet til at vi får økt distribusjon og tilstedeværelse i internasjonale plattformer, sier kommersiell direktør i Flyr, Thomas Ramdahl.