<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dagens tips: Norsk Tipping vinner uansett

,men ikke la Hamar-bedriften stikke av med innsatsen din - hver gang. Oddsen gir dårlige odds, men du kan unngå monopolet i Hedmark via internett. Verdensveven gir deg til enhver tid best odds!

Publisert 5. aug. 2000 kl. 08.11
Oppdatert 25. feb. 2014 klokken 14.58
Lesetid: 3 minutter
Artikkellengde er 586 ord

Norsk Tipping lever et trygt og godt liv. Hvem som vinner på nordmenns spillegalskap - hver uke - er det ingen tvil om. Selskapet putter 50 prosent av din innsats rett i lomma, uten risiko. Hver uke spiller en halv million fotball, i hvert fall i kupong-format. Omsetningen er stor, men du har små vinnersjanser. Også oddsspill, som startet i Norge samtidig med olympiske leker på Lillehammer, er kjempepopulært. Mellom 100.000 og 200.000 nordmenn spiller på Oddsen hver uke - til svært dårlige odds. Norsk Tipping lever et trygt og godt liv. Hvem som vinner på nordmenns spillegalskap - hver uke - er det ingen tvil om. Selskapet putter 50 prosent av din innsats rett i lomma, uten risiko. Hver uke spiller en halv million fotball, i hvert fall i kupong-format. Omsetningen er stor, men du har små vinnersjanser. Også oddsspill, som startet i Norge samtidig med olympiske leker på Lillehammer, er kjempepopulært. Mellom 100.000 og 200.000 nordmenn spiller på Oddsen hver uke - til svært dårlige odds. Du leser enkelt av kupongen at Norsk Tipping gir dårlige odds. Bookmakerens inntekter er nemlig basert på "spread'en" mellom oddsen for de ulike resultatene. En spread på 12 prosent (her til lands er marginen 20 prosent!) hos utenlandske bookmakere betyr at du må satse 112 øre for å vinne tilbake én krone. Norsk Tipping forklarer sine høye marginer med at de er avhengige av et større overskudd enn de private utenlandske bookmakerne. Overskuddet fra spillekåte nordmenn deles likt mellom idrett, kultur og forskning.De dårlige oddsene fra Norsk Tipping skyldes dette, samt1) Den internasjonale konkurransen er tøffere i utlandet enn i Norge. Her til lands har vi kun én aktør, og de sitter på Hamar og klapper seg fornøyd på vomma hver uke.2) Beskatningen er mye lavere i utlandet. Engelske bookmakere skatter kun fem prosent per veddemål. Enkelte bookmakere finnes også på Gibraltar, Caymen Islands og andre odde steder der skatten er tilnærmet null. Skatten trekkes ikke direkte fra din gevinst, men det høye skattenivået i Norge reflekteres i dårligere odds.Nettet gir deg mest for pengene! Norsk Tipping kommer på nett - snart. Men de gir som sagt dårlige odds. Klikk deg heller utenlands. Spill på Gibraltar, i England eller Australia, uansett tid på døgnet. Det er enkelt, og du kan lete deg frem til bookmakerne med de beste oddsene. "Cherrypickers" kalles de som plukker odds som andre plukker varer fra de billigste supermarkedene.Sikker gevinst:Det ER faktisk mulig å garantere gevinst - under gitte forutsetninger. Bookmakerens oppgave er nemlig å justere oddsen i forhold til spillerne til enhver tid. Vips (!) så har de sikret seg mot tap, uansett hvordan resultatet ender. I praksis betyr det at dersom en spiller satser et kjempebeløp på hjemmeseier, må bookmakerne justere oddsen slik at flere satser på borteseier. Finner du bookmakere som har svært ulik odds, kan du tippe på alle alternativene og vinne uansett resultat. Når Norge spiller fotball mot England, kan det godt skje at en bookmaker i Storbritannia opererer med 3,5 i odds for gutta med norsk flagg på brystet, og 3,5 i odds for uavgjort. Sats en hundrelapp på begge disse alternativene. Leter du rundt på nettet og finner en bookmaker med mange norske kunder, får du kanskje 3,5 i odds på hooligans-favorittene. Uansett resultat sitter du igjen med en 50-lapp i gevinst.Det finnes sikrere måter å tjene penger på enn odds-gevinster, men det er moro lell. Pass på at du finner en seriøs bookmaker. Cook Island og Gibraltar har nok mange useriøse bookmaker-foretak…Her finnes noen alternative bookmakere: www.alpenland.dk www.atlanticbet.com www.betandwin.com www.betshop.co.uk www.centrebet.com www.easybets.com www.easy-bet.com www.ebner.co.at/wette-linz www.expekt.com www.eurobet.com www.greenbet.com www.interbet.co.uk www.interbettors.com/cy www.intertops.com www.interwetten.com www.playoff.dk www.sportingbet.com www.sportwetten.at www.ssp.co.uk www.unibet.com www.vierklee.at www.williamhill.co.im www.worldbet.com