<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bli med Aukland-brødrene på påskesprint

Opprinnelig skulle Norefjellrennet gått av stabelen førstkommende lørdag. På grunn av avlysningen blir det i stedet arrangert gratis påskesprint, med mulighet til å vinne tur til Marcialonga.

  Publisert 28. mars 2012 kl. 11.24
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 17.23
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 340 ord
  Brødrene Jørgen og Anders Aukland. Foto: Scanpix

  Lørdag 31. mars skulle N3-Norefjellrennet opprinnelig gått av stabelen som finalen i langløpsduellene i Ski Classics, men ble i forrige uke avlyst på grunn av ekstremvær. Nå har Quality Spa & Resort Norefjell og Team Xtra Personell gått sammen om å arrangere et alternativt renn, melder N3.Førstkommende lørdag blir det derfor arrangert gratis påskesprint, som har start og mål rett i hotellkvadraten på Bøeseter.- Når N3 rennet ble avlyst, hadde vi behov for å lage noe for de gjestene og besøkende på fjellet som hadde planlagt å være deltager eller tilskuer den 31. Mars. Påskerenn er en fast tradisjon for mange, og vi ønsket derfor å lage vår egen Bøeseter variant. Vi er svært fornøyde å ha med Team Xtra Personell med på laget her. Målet vårt har vært å lage Norges morsomste påskerenn, sier markedsdirektør i Quality Spa & Resort, Tom Myrseth, i en kommentar.Arrangementet begynner ifølge N3 klokken 13.00, og speaker/vertskap for dagen er Fredrik Aukland og tidligere sprintverdensmester Jens Arne Svartedal."Løypa er en fin blanding av langrenn, skicross og slalom, så her er det ikke bare den beste klassiskløper som har en fordel. Alle som har et par ski kan være med og har en sjans", skriver N3 i meldingen.Rennets førstepremier er heller ikke å forakte. De som kommer først over målstreken i dame- og herreklassen vinner nemlig en tur til neste års Marcialonga sammen med Team Xtra Personell.- Laget vårt er i Vålådalen, Nord Sverige på Ski Classics avslutningen og vil ankomme Norefjell for å være med på finalen på Påskesprinten. Vi synes det var synd at N3 ble avlyst, men vi viser at vi satser på Norefjell ved å stille med hele laget, sier Team Xtra Personell-sjef Nils Marius Otterstad.- Vi skal få med oss finalen, afterski og ikke minst festen etterpå. Så gleder vi oss til å finne ut hvem blir med oss til neste års Marcialonga-tur, avslutter han.Påmelding skjer ved personlig oppmøte i resepsjonen fredag kveld, eller ved start lørdag fra klokken 10.00.Akkurat nå: Over 2.580 følger HegnarSPREK på Facebook. Bli fan du også!