<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Her kommer påskesnøen

Drømmer du om en hvit og solfylt påske?

  Publisert 31. mars 2012 kl. 08.34
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 17.28
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 89 ord
  Snowboard-utøver i aksjon

  Sola har gjort store lokale innhogg i løypenettet østafjells, men snøen laver fortsatt ned i vest og nordover fra Oppdal, melder dagbladet.Til tross for at Myrkdalen har ligget på topp med solid snødybde de siste ukene, får destinasjonen to utfordrere denne påsken: Sunnmørsalpene og Strandafjellet.Ifølge avisen er det ventet "bøtter av snø" i Sunnmørsalpene de neste dagene, mens Strandafjellet ser ut til å få enda mer.Videre har Sjusjøen tatt grep om langrennstoppen, tett etterfulgt av Hafjell og Uvdal.Akkurat nå: Over 2609 følger HegnarSPREK på Facebook. Bli fan du også!