<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sjokolade gjør deg slankere

De som spiser sjokolade er i snitt tynnere enn de som holder seg unna søtsakene.

  Publisert 27. mars 2012 kl. 15.37
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 17.22
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 135 ord
  Foto: Scanpix

  En fersk studie, publisert i Archives of Internal Medicine, viser at det å spise sjokolade kan gjøre deg slank, skriver di.se.Forskere ved University of California at San Diego i USA har sammenlignet kroppsmasseindeksen(BMI) til 1.000 personer, og til deres overraskelse viste resultatene at personer som regelmessig spiser sjokolade var slankere enn de som lot være.Selv om de tok hensyn til andre viktige faktorer, deriblant mosjon, var det ingen annen faktorer enn sjokolade som viste seg å være fellesnevner.Mengden man inntok av søtsakene var heller ikke avgjørende, men heller hvor ofte.Artikkelforfatter Beatrice Golomb sier til BBC at dette nok en gang beviser at det er ikke antallet kalorier som er avgjørende for vekt og vektnedgang, men hvordan det du får i deg er satt sammen.Akkurat nå: Over 2.570 følger HegnarSPREK på Facebook. Bli fan du også!