<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Milkshake er en kaloribombe

- Jeg får sjokk av sukkerinnholdet, sier ernæringsfysiolog Camilla Andersen.

Publisert 27. juni 2012 kl. 13.58
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.16
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 133 ord
Foto: Scanpix

Ernæringsfysiolog og kostholdsekspert Camilla Andersen i Somebody.no har testet milkshakes fra fastfood-kjedene Burger King, McDonals og Max, på oppdrag fra side2.no.Hele 596 kalorier var det i den mest usunne milkshaken i testen. Det tilsvarer en fjerdedel av dagsbehovet for en voksen person.- Jeg faller nesten av stolen her jeg sitter. Dette er næringsinnholdet i milkshaker på 4 dl, og sukkerinnholdet overskrider det som er maks anbefalt daglig sukkerinntak for voksne personer, sier ernæringsfysiolog i Somebody.no, Camilla Andersen, til nettstedet.I en milkshake fra Burger King får du i deg 426 kalorier og 59,3 gram sukker, mens en noe større milkshake hos Max har hele 596 kalorier og 83,7 gram karbohydrater.En vanlig 0,4 liters milkshake hos McDonalds ligger på rundt 345 kalorier, viser testen.Akkurat nå: Over 3.745 følger HegnarSPREK på Facebook. Bli fan du også!