<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Vinn eksklusivt friluftsutstyr til 9.000 kroner

I samarbeid med Ajungilak og Mammut gir HegnarSPREK deg mulighet til å vinne eksklusivt friluftsutstyr for en verdi av 9.000 kroner.

Publisert 25. juni 2012 kl. 10.47
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.12
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 169 ord
Foto: Mammut Norge/Ajungilak

Er du glad i friluft og natur, eller planlegger en telt eller fjelltur?Nå gir HegnarSPREK, Mammut og Ajungilak deg mulighettn til å vinne friluftsutstyr verdt 9.000 kroner.Ajungilak har kommet med en ny ultralett sovepose. Den nyutviklede MTI 14 fyllingen, og limte materialer gjør Ajungilak Alpine Ultralight til den letteste soveposen i sin klasse. Her snakker vi om mindre enn 1 kilo i sekken for en varm og god nattesøvn.Men det hjelper ikke å ha verdens beste sovepose, dersom liggeunderlaget er dårlig. Et oppblåsbart liggeunderlag kan redde turen og nattesøvnen, derfor deler vi også ut " Comfort Pump Mat" fra Mammut som liggeunderlag. IDet 7.5 cm høye liggeunderlaget pumpes lett opp med en integrert håndpumpe, og luften slippes ut igjennom en stor ventil.Totalt delere vi ut to sett med sovepose og liggeunderlag.VIL DU DELTA I KONKURRANSEN?Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å svare på et enkelt spørsmål.KLIKK HER FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN!Akkurat nå: Over 3.635 følger HegnarSPREK på Facebook. Bli fan du også!