<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette spiser treningsguruene til frokost

Nøkkelordene er sunt fett og nok proteiner.

    Publisert 23. nov. 2014 kl. 07.30
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 119 ord

    – Det jeg legger vekt på er at det først og fremst skal være grønnsaker, proteiner og fett i måltidet, sier personlig trener og gründer av Smart Trening, Helle Bornstein, til KK.no.– Jeg ønsker å få i meg mest mulig grønnsaker i løpet av dagen, i tillegg til å få jevn energi med fett, samtidig som jeg ønsker proteiner for å vedlikeholde og bygge ny muskelmasse i kroppen.Hun er derfor veldig glad i å starte dagen med en smoothie eller en omelett.Anne Marte Sneve, KKs treningsekspert og programleder på TV2 Sporty, har ifølge nettstedet tre frokostfavoritter:•Varm havregrøt laget på melk med hakkede nøtter, eplebiter og banan. •Kokte egg på knekkebrød med avokado. •Smoothie med banan, avocado, og cottage cheese.