<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Flere skrekkscenarioer - derfor bør du droppe snusen

Det er ikke uten grunn at ekspertene fråråder snusing.

    Publisert 20. nov. 2014 kl. 08.51
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 70 ord
    Foto:Scanpix

    Opptrukket tannkjøtt, dårlig ånde, hvitt belegg og i verste fall kreft. En fersk rapport fra Folkehelseinstituttet, laget på bestilling fra Helse- og omsorgsdepartementet, konkluderer med at snusen er farlig for deg, skriver VG.Den brune klumpen øker risikoen for infertilitet, kreft i bukspyttkjertelen, spiserøret og munnhulen, samt risikoen for diabetes 2 og fedme.Som om ikke det var nok; snusbruk i svangerskapet kan i tillegg gi redusert fødselsvekt, tidlig fødsel og dødfødsel.