<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kan «jukse» deg til bikinikropp for 15.000 kroner

- Men alle vet at det er utfordrende å få bikinikropp med skippertak, sier klinikksjef ved Elite Helse, Isabella Bukurie Krasniqi.

Publisert 6. juli 2015 kl. 10.04
Oppdatert 6. juli 2015 klokken 10.05
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 369 ord

Med sommertemperaturer opp mot 30 grader har bikiniværet endelig meldt sin ankomst. Er du klar?Ifølge klinikksjef ved Elite Helse, Isabella Bukurie Krasniqi, blir de fortsatt nedringt av kunder som ikke føler de er i bikiniform.-Det er som vi alle vet utfordrende å få den perfekte bikinikroppen med skippertak. Dessuten er det ingenting som heter bikinikropp, sier Krasniqi, og fortsetter;- For om det var tilfelle så ville det bety at kroppen ligger i dvale resten av året. Kan "jukse" seg til sommerkroppKlinikksjefen forteller at du likevel kan «jukse» deg til sommerkroppen på noen få behandlinger.- Vi har et program vi kaller Elite Bikini Shape. Det kan hjelpe deg med de siste tre-fire kiloene før du reiser på sommerferie, forteller Krasniqi, og mener det kan være en fin kickstart for gode vaner.- Behandlingen innebærer drenering av veskeoppsamlinger og kroppskonturering som gir deg en følelse av velvære og letthet. Du får tarmskylling for indre renhet og AWT-laser for lymfedrenasje og oppstramming. Huden blir i tillegg mykere og fastere, forteller Krasniqi, men påpeker at dette ikke er en permanent løsning.- Kroppen er levende og må vedlikeholdes kontinuerlig, sier klinikksjefen, og legger til;- En permanent løsning finnes ikke selv om du tar kirurgi. - Må leve suntVed siden av de to ulike behandlingene som er satt sammen til en pakke, må man være flink til å spise sunt og trene.-Vi ser at folk som kommer til oss med et ønske om å finne sommerformen, om det så er i siste liten, ofte vil oppleve at de blir motivert til å fortsette med en sunn livsstil også etter behandlingene, sier Krasniqi.Har man i tillegg hatt utfordringer med magen, overvekt og energimangel, vil man raskt merke at kroppen får tilbake energien.- Når man først ser den positive effekten behandlingen har på kropp, velvære og energi, går maninn for å beholde den, sier klinikksjefen, som tror det bidrar til at man står på litt ekstra for å være den beste utgaven av seg selv. Men det koster å være «sent ute», sier Krasniqi. Hun forteller at prisene for AWT-laser på 1.200 kroner per gang, mens tarmskylling koster 990 kroner per gang. Et bikinishape-program, som tilsvarer en kur AWT og en kur tarmskylling, kommer på ca 15.600 kroner.