<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Bergen Carbon Solutions har startet «Project C»

Publisert 14. sep. 2022 kl. 12.19
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 80 ord

Bergen Carbon Solutions har startet "Project C", som har som mål å undersøke muligheten for å bruke selskapets teknologi til å produsere store mengder grafitt fra CO2, fremgår det av en børsmelding onsdag.

Interne studier har vist muligheten for å bruke Bergen Carbon Solutions kjerneteknologi til også å produsere grafitt. Hvis "Project C" viser at de kan produsere store mengder grafitt fra CO2 til konkurransedyktige priser, vil dette være en potensiell gamechanger for verdens grafittmarked, spesielt i Europa, heter det.

(TDN Direkt)