<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer

- Jeg har ljugd og prata fælt

Petter Solberg er fornøyd med egen innsats i arbeidet med å få rally-VM til Norge.

Publisert 11. feb. 2006 kl. 11.22
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.29
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 81 ord

Petter Solberg er trolig den største grunnen til at Norge kan ligge an til å få en VM-runde i rally, skriver VG.no. I går var Solberg guide for rallysportens mektige mann, David Richards, samt statsminister Jens Stoltenberg.- Jeg har ljugd og prata fælt i dag. Jeg tror det vil hjelpe for få VM-rally til Norge, sier Solberg ifølge nettavisen.Stoltenberg sier det betyr en voldsom anerkjennelse for arbeidet Petter og Henning Solberg har gjort dersom Norge blir tildelt en runde i rally-VM.