<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer

Ruster Mercedes mye?

En av HegnarOnlines lesere lurer etter at hans Mercedes til 977.000 kroner fikk tid på rustverkstedet i mai 2007.

Publisert 29. aug. 2006 kl. 12.14
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.43
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 218 ord

En Mercedes-eier HegnarOnline har vært i kontakt med lurer på om bilmerket har et rustproblem. Grunnen til at han reagerer er at hans to år gamle ML til 977.000 kroner har fått rust på en av dørene. Han ble tildelt time på Bertel O Steens rustverksted på Økern 7. mai 2007! En Mercedes-eier HegnarOnline har vært i kontakt med lurer på om bilmerket har et rustproblem. Grunnen til at han reagerer er at hans to år gamle ML til 977.000 kroner har fått rust på en av dørene. Han ble tildelt time på Bertel O Steens rustverksted på Økern 7. mai 2007! - Har verkstedet så mye å gjøre at man må bestille time ni måneder i forveien?- Siden jeg ikke kjenner saken du refererer til, må jeg svare på generell basis. Ventetiden på våre verksteder avhenger nok av hvor i landet man henvender seg. Enkelte steder er ventetiden lik null, sier Irene Schwabe ved Mercedes-Benz Norge til HegnarOnline.- Ifølge leseren må bilen stå på verksted i én uke. Burde man ikke ha krav på leiebil eller erstatningsbil når man får problemer med en så ny bil til nesten én million?- Forutsatt at samtlige servicer er tatt på autorisert merkeverksted, har kunden rett på leiebil i inntil fem dager, sier Schwabe.Diskutér bil og motor her.Illustrasjonsfoto: Mercedes ML 2004-modell