<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer

Slik blir nye Audi A5

Den skulle ikke vises frem før til våren, men bildene er her allerede. Slik blir nye Audi A5 seende ut.

Publisert 20. feb. 2007 kl. 12.45
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.37
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 87 ord

Den skal etter planen ikke lanseres i Norge før i mai måned, men allerede nå er biler av Audis nye sportcoupé å finne på nettet, ifølge VG.no. De tekniske detaljene rundt bilen er ikke kjent, det er heller ikke prisene.Foto: Audi.de.Bildene tatt i betraktning blir dette en linjelekker bil med klassiske Audi-trekk. Det er snakk om en todørsbil som vil ta opp konkurransen med kjenninger som BMW 3-serie Coupé og BMW 6-serie.Etter hvert kommer også en S5-variant, og på vårparten 2008 skal cabriolet-utgaven være klar, ifølge avisen.