<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

E18 gjennom Vestfold åpnes fredag

E18 gjennom Vestfold blir reåpnet fredag 6. juli. Det ble klart etter et byggemøte mellom Statens vegvesen og Veidekke tirsdag.

  Publisert 3. juli 2007 kl. 22.24
  Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.15
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 89 ord
  Scanpix / Scanpix

  Nå iverksettes nødvendige tiltak for å legge om trafikken fra omkjøringsveiene og tilbake til E18. Nå iverksettes nødvendige tiltak for å legge om trafikken fra omkjøringsveiene og tilbake til E18. - Sikkerheten har hele tiden vært styrende for fremdriften i bergsikringsarbeidene, fastslår regionveisjef i Statens vegvesen region sør, Andreas Setsaa.Når den stengte E18-strekningen reåpnes, betyr det at omkjøringsveiene avlastes for store trafikkmengder og at trafikksikkerheten bedres.I første omgang blir trafikken kjørt på fire felt, bortsett fra gjennom Hankekleivtunnelen og Løkentunnelen. Der blir det toveistrafikk i de nordgående tunnelløpene. (©NTB)