<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer

Stenger avkjøringsrampe ved Lysaker

På grunn av ombyggingen av Lysaker stasjon blir avkjøringen fra E18 på stedet stengt 14. juli.

Publisert 2. juli 2007 kl. 13.46
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 109 ord

Fra og med 14. juli, og i to år framover, vil avkjørselen til Lysaker for biler som kjører vestover gå utenom avkjøringsrampa som har vært i bruk til nå. Også busstrafikken vil bli berørt. Fra og med 14. juli, og i to år framover, vil avkjørselen til Lysaker for biler som kjører vestover gå utenom avkjøringsrampa som har vært i bruk til nå. Også busstrafikken vil bli berørt. - Det gjenstår å se hvordan dette går. Det er en mye brukt rampe, og jeg regner med det kan bli litt trafikkaos, i hvert fall når folk begynner å komme hjem fra ferie, sier Janne Bye i Jernbaneverket til NTB.