<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
Scanpix / Scanpix

Koeningsegg-seier for Sharif

Dekkmillionær Tommy Sharif ser ut til å ha trukket det lengste strået i striden mot Bård Eker og Koeningsegg.

Publisert 20. sep. 2007 kl. 12.41
Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.28
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 115 ord

Striden mellom dekkongen Tommy Sharif og sportsbilprodusenten Koeningsegg er over, melder na24. Det skjer etter at Koeningsegg nå gir etter og overfører mesteparten av salgssummen til Sharif.Striden oppsto etter at Sharif krasjet bilen på Rudskogen, noe som ifølge avisen skal ha kostet om lag en million kroner i reparasjoner. Det er differansen mellom forskuddet på fem millioner kroner Sharif betalte inn og de fire millionene han nå har fått som var sakens store stridspunkt.Sharif har vært i strid med Koeningsegg siden bilen ble solgt ham i fjor, og en rettssak ville nå vært neste skritt i saken. Dekkselgeren har tidligere truet med både konkursbegjæring og saksøking for det han har hevdet har vært rettmessig hans.